Info - Tickets

Tickets

Je kan je tickets bestellen via de blauwe knop 'KOOP TICKET' bovenaan rechts. Wij bieden staanplaatsen, zitplaatsen en VIPplaatsen in voorverkoop aan. Wij organiseren ook een zone vooraan het podium voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders.

Voor de drie avondshows, op vrijdag, zaterdag en zondag kan je een combiticket kopen. Daarmee krijg je 25% korting op de totaalprijs.

Voor de kidsshow kan je een familieticket kopen. Dat is een ticket voor 4 personen en ook met dit ticket kan je 25% besparen.

Alle prijzen en de verschillende formules vind je op onze ticketpagina via de blauwe knop 'KOOP TICKET'


Verkoopsvoorwaarden:

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u via e-mail een bevestiging van de aankoop van uw tickets.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van een juist email adres en het nakijken van eventueel tegenhouden van mails door spamfilters.

De tickets zelf zullen je pas 3 weken voor de eerste festivaldag per mail doorgestuurd worden.

Indien je zitplaatsen hebt gekocht, zullen de genummerde plaatsen pas vermeld worden op de tickets zelf. Je kan dus nog geen genummerde plaatsen vinden op de aankoopbevestiging.

Eens je je ticket hebt geprint, ben je zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig bewaren van je tickets.

In geen geval zullen bij verlies of ontvreemding vervangtickets worden voorzien.

Er kunnen geen tickets aangekocht worden voor huisdieren. Dieren zijn trouwens niet toegelaten op het festivalterrein, met uitzondering van honden die instaan voor de begeleiding van andersvaliden.

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgewisseld. Ook niet bij een gewijzigd programma.