Info - Praktische info

Hoe geraak ik aan een ticket?


Je kan je tickets bestellen via de blauwe knop 'KOOP TICKET' bovenaan rechts.

Van zodra je je bestelling hebt ingevoerd, krijg je onmiddellijk een e-mail met de bevestiging van de aankoop van je tickets. De tickets zelf zullen je pas 3 weken voor de eerste festivaldag per mail doorgestuurd worden.
Indien je zitplaatsen hebt gekocht, zullen de genummerde plaatsen pas vermeld worden op de tickets zelf. Je kan dus nog geen genummerde plaatsen vinden op de aankoopbevestiging.

Hou er rekening mee dat iedereen die jonger is dan 14 jaar, vergezeld moet worden door een volwassene.

Baby’s en jonge peuters, geboren na 11/02/2015 (vergeet zeker hun kids-ID niet mee te nemen), mogen gratis binnen. Indien je een zitplaats koopt, moeten deze baby’s en peuters wel op de schoot. Er wordt voor hen geen zitplaats voorzien.

Openingsuren festivalplein


Vrijdag FEEST 11/08: 17u30-01u00
Zaterdag POP 12/08: 15u30-01u00
Zondag KIDS 13/08: 10u00-16u00
Zondag CLASSIC 13/08: 18u00-24u00

Hoe geraak ik aan een bandje?


Om een toegangsbandje te bekomen, willen we je vragen om met jouw ticket naar de Marktrock check in stand aan de ingang van de parking Keizershallen te gaan.

Toegang dieren:


Dieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein met uitzondering van honden ter begeleiding van andersvaliden.

Eerste hulp bij ticketproblemen:


Onze ticketpartner Ticketshark helpt u graag verder met uw vragen: Raadpleeg hun website voor al uw vragen.
Houd best eventuele reservatiegegevens bij de hand, dat vergemakkelijkt het hulp bieden.

Do's en Don'ts op Marktrock Aalst:


Rugzakken en tassen zijn welkom op het festivalterrein maar zullen streng gecontroleerd worden. Er zijn duidelijke richtlijnen opgesteld met betrekking tot zaken die wel en niet toegelaten worden. Alles wordt in het werk gesteld om de bijkomende controles zo vlot als mogelijk te laten verlopen.
Deze voorwerpen zijn toegelaten op het festivalterrein: Niet-drinkbare vloeistoffen en gels in verpakkingen tot 100ml, met een maximum van 1 liter in totaal - Kleine, niet-professionele camera’s – Mobiele telefoons, smartphones en tablets – Zonnebrillen – Sigaretten – hoedjes – paraplu’s zonder pin – dekens of plastic zeil om op te zitten – medicijnen

Deze voorwerpen zijn NIET toegelaten in het festivalterrein: dranken (alcoholische & non-alcoholische), glas, plastic flessen, blik, brik, camelbags/waterrugzak, drugs, vuurwerk, wapens, messen, explosieven, scherpe voorwerpen, bankjes/klapstoelen (uitgez. deze opvouwbare stoeltjes - voorbeeld), opblaasbare zaken (badjes, ballen, zetels...), niet-drinkbare vloeistoffen en gels in verpakkingen groter dan 100ml, drones, drinkbussen/drankbekers, grote rugzakken (>45cm hoogte), fietspompen, dieren (uitgezonderd geleidehonden voor mensen met een visuele handicap) flyers, stickers, affiches en ander promotiemateriaal en elke ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan beschouwd worden. Deze lijst kan te allen tijde aangevuld of aangepast worden door de organisatie.

Mag ik promotie voeren op en/of rond het festivalterrein?


Op en rond het festivalterrein en op de openbare weg - is het ten strengste verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen - volgens afspraak met de organisatie - visibiliteit op het festivalterrein

Cash/Bancontact:


Elektronisch betalen wordt ten zeerste aangeraden. Aan alle kassa’s kan je met bank- of kredietkaart (Maestro/Mastercard/Visa) en cash betalen.

Mag ik foto’s maken en filmen op Marktrock Aalst?:


Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine toestellen en smartphones zijn wel welkom op het festivalterrein.

Eten en Drinken:

Er worden geen alcoholische dranken geschonken, aangeboden of verkocht aan jongeren onder de 16 jaar. Dat stelt de wet en die wordt in Aalst gerespecteerd. Ben je ouder dan 16, weet dan dat je geen alcoholische drankjes mag kopen voor of aanbieden aan min 16-jarigen.

Je betaalt aan de drank- en eetstanden uitsluitend met een Marktrock betaalkaart. Die kan je trouwens al in voorverkoop aanschaffen via ticketshark.

Standen en Foodtrucks:


Marktrock Aalst vindt plaats op vrijdag 11 augustus, zaterdag 12 augustus en zondag 13 augustus in het centrum van Aalst. Net zoals het voorbije jaar is er een gedeelte van het festival ruimte voor verkoopstanden en foodtrucks. Tussen de foodtrucks worden terrasjes met tafels en stoelen gecreëerd waar de bezoekers rustig kunnen eten en drinken.

Een standplaats wordt verhuurd voor het hele festivalweekend, niet per dag.
Interesse of bijkomende vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@live-entertainment.be!